Stöd vår ­verksamhet

 

 

Stöd Kvinnojouren Blenda

Bli medlem eller stöd oss genom att ge en gåva eller ett pengabidrag. Varje enskild gåva, stor som liten, gör konkret skillnad till våldsutsatta kvinnor och barn.

PRIVATPERSON

BLI MEDLEM

Vill du vara en med och bidra till ett mer jämställt samhälle? Ett medlemskap i kvinnojouren Blenda är ett bra sätt att bidra och engagera sig.

Ett medlemskap kostar 150 kr per år.

QR-Bli medlem

Gåvoshop

När du handlar i vår gåvoshop väljer du själv bland de olika paketen. Du har även möjlighet att ge ett paket som en gåva och få ett gåvobevis att ge bort.

Ge en pengagåva

Du kan också skänka valfri summa pengar till vår verksamhet. Alla gåvor går till direkt hjälp till de kvinnor och barn som bor på vårt skyddade boende eller till de som kommer till vår öppna verksamhet.
BG: 5506-1915

Starta en insamling på Facebook

På Facebook finns det möjlighet att starta en egen insamling till förmån för Kvinnojouren Blenda, till exempel i samband med födelsedag, jul eller andra tillfällen. När du skapar ett nytt inlägg väljer du Stötta organisationen, letar upp Kvinnojouren Blenda och följer sedan instruktionerna.

FÖRETAG

Gåvoshop

I vår gåvoshop väljer ni som företag själva vilket eller vilka paket ni vill ge. Vi ordnar ett fina gåvobevis som kan kan använda i er kommunikation utåt eller ha på kontoret. Ni kan även få dekaler att använda på web eller i e-postsignaturer.

Företagsvän

Som företag kan du bli Kvinnojouren Blendas företagsvän genom att ge ett bidrag på en valfri summa. Du får ett gåvobevis samt dekaler att använda i ert företags kommunikation utåt. Bli Företagsvän genom att fylla i formuläret nedan.

Vill du ha tips och råd om vad du kan göra för att bidra till en mer jämställd arbetsplats? Kontakta oss så ger vi tips och råd om hur ni kan arbeta förebyggande med jämställdhet.

All hjälp är välkommen!