Stöd vår ­verksamhet

Bli medlem – så här kan du stödja oss

 

Bli medlem eller stöd oss genom att ge en gåva eller ett pengabidrag. Varje enskild gåva, stor som liten, gör konkret skillnad till våldsutsatta kvinnor och barn.

Bli medlem

Ett medlemskap kostar 100 kr per år.
Du kan betala via bankgiro: 5379-3790 eller via Swish till: 123 313 87 81.

Medlem - Kvinnojouren Blenda

Ge en pengagåva

Du kan också skänka valfri summa pengar till vår verksamhet. Alla gåvor går till direkt hjälp till de kvinnor och barn som bor på vårt skyddade boende eller till de som kommer till vår öppna verksamhet.
BG: 5506-1915

Starta en insamling

På Facebook finns det möjlighet att starta en egen insamling till förmån för Kvinnojouren Blenda, till exempel i samband med födelsedag, jul eller andra tillfällen. När du skapar ett nytt inlägg väljer du Stötta organisationen, letar upp Kvinnojouren Blenda och följer sedan instruktionerna.

Företagsvän

Som företag kan du bli Kvinnojouren Blendas företagsvän genom att ge ett bidrag på en valfri summa. Du får ett gåvobevis samt dekaler att använda i ert företags kommunikation utåt. Bli Företagsvän genom att fylla i formuläret nedan.

Vill du ha tips och råd om vad du kan göra för att bidra till en mer jämställd arbetsplats? Kontakta oss så ger vi tips och råd om hur ni kan arbeta förebyggande med jämställdhet.

Medlem - banner

All hjälp är välkommen!

Du kan betala via bankgiro: 5379-3790 eller via Swish till: 123 313 87 81.