På gång

Julgåvan som gör skillnad!


Nedräkning till jul!

Vill du stötta genom att sätta extra guldkant på julen för de kvinnor och barn som vi hjälper i vår verksamhet?
Vi har julklappsinlämning på vårt kontor måndagen den 11 december och måndagen den 18 december mellan kl. 15:00- 19:00. I paketen önskar vi presentkort på lekland, trampolinpark, mataffär, bio, klädaffär eller leksaksaffär. Leksaker som pyssel, lego och hygienartiklar till kvinnor och ungdomar. Kontoret ligger på Linnégatan 14A i Växjö- har du svårt att hitta kan du nå oss på 0470-48808.

Här kommer några fler tips på vad du eller ditt företag kan göra för att bidra.

Julpaket
Stötta genom att köpa ett julpaket eller varför inte ge bort ett julpaket till någon du bryr dig om, tillsammans med ett gåvobevis. Pengarna går till julklappar.


Bli medlem
Vill du vara med och bidra till ett mer jämställt samhälle? Ett medlemskap i kvinnojouren Blenda är ett bra sätt att bidra och engagera sig.

Ett medlemskap kostar 150 kr per år

Bli företagsvän
Som företag kan du bli Kvinnojouren Blendas företagsvän genom att ge ett bidrag på en valfri summa. Du får ett gåvobevis samt dekaler att använda i ert företags kommunikation utåt. 
Vill du ha vägledning om vad du kan göra för att bidra till en mer jämställd arbetsplats? Kontakta oss så ger vi tips och råd om hur ni kan arbeta förebyggande med jämställdhet.

Ge en valfri pengagåva
Pengarna går till direkt hjälp till de kvinnor och barn som bor på vårt skyddade boende eller till de som kommer till vår öppna verksamhet.

Kategorier

Senaste inläggen